Аntigen & genogon – Biolife®

30 09 2010

AНТИГЕН™ и ГЕНОГОН™ са революционни хомеопатични лекарствени продукти от зелената серия BioLife®, които предпазват тялото от вредното въздействие на генно-модифицираните организми, поемани ежедневно с храната.

За вредата от ГМО

Бумът на биотехнологиите в края на 20ти и началото на 21ви век доведе до масово разпространение на генно-модифицирани организми в околната среда. Множество учени алармираха за редицата опасности, свързани с консумацията на генно-модифицирани организми. Изкуствено вмъкнатите чужди гени изменят нормалната генетична структура на таргетните организми, като по този начин индуцират непредвидени взаимодействия между тях и ДНК на консуматорите (вие и вашите деца!). Така например, американски учени съобщават, че мишки, хранени с генно-модифицирани домати, развиват стомашни лезии и загиват две седмици след началото на диетатa, a в поколението се наблюдават вродени малформации.

Небезизвестно е, че до 83% от соята в световен мащаб е с изкуствено изменен генетичен материал. Уви, соята е основна суровина за производството на богат асортимент храни, което прави консумацията на ГМО неизбежна. Колкото и внимателно да подбирате диетата си, вашата храна винаги съдържа следи от мутантни видове. По данни на световни организации, всеки човек консумира няколко микрограма чуждо ДНК с ежедневното хранене – количество, достатъчно да взаимодейства необратимо с всеки ген от човешката клетка. Това многократно увеличава риска от развиване на множество патологии, включително повишен холестерол,затлъстяване, сърдечно-съдови проблеми, алергии, стареене и злокачетвени новообразувания.

Принцип на действие

BioLife® предлага революционните препарати АНТИГЕН™ и ГЕНОГОН™, предназначени за борба с вредно въздействие на гените от ГМО върху човешките клетки. АНТИГЕН™ и ГЕНОГОН™ са базирани на принципите на хомеопатията, известни от дълбока древност и развити от немския медик Ханеман, комбинирани с достиженията на модерната генетика и молекулярна биология. Хомеопатията се гради на законите за подобието. На практика те представляват следното: когато здрав човек приеме дадено вещество той може да получи определени симптоми. Един болен човек, страдащ от същите тези симптоми, ще бъде излекуван с хомеопатичното лекарство, приготвено от това вещество. В основата на хомеопатията стои способността на водните молекули по квантовомеханичен път да запаметяват свойствата и енергийната структура на разтворените вещества. Същевременно, учени получават Нобелова награда за медицина (2006 г.) за откритието на явление, наречено интерференция на нуклеинови киселини. По същество, интерференцията се състои в блокиране на действието на даден ген от комплементарна генетична последователност.

АНТИГЕН™ и ГЕНОГОН™ представляват хомеопатични разработки на чуждите гени, съдържащи се в генно-модифицирани организми. Тези гени предават своите енергийни и структурни свойства на водата, като по този начин, на базата на принципът на интерференцията, хомеопатичната ДНК блокира действието на вредните гени, поети с храната и предпазва клетките от ГМО.

За осъществяване на пълна защита на клетките от тези въздействия е необходимо действие на два етапа. ГЕНОГОН™ е предназначен за изчистване на организма от вече натрупаните токсични гени. Веднъж пречистено чрез ГЕНОГОН™, тялото е готово за ежедневен прием на АНТИГЕН™, който осигурява профилактична защита срещу неизбежно новоприеманите гени с ежедневното меню. Така, вие и вашето семейство можете спокойно да консумирате разнообразни храни без притеснение от техния произход.

Прием

АНТИГЕН™ и ГЕНОГОН™ са произведени по екологично чиста технология, лесни за употреба и подходящи за всички възрасти. Курсът за пречистване от натрупаните ГМО с ГЕНОГОН™ се състои в ежедневен прием на една капка от препарата разтворена в чаша вода в продължение на 3 седмици.

За по-нататъчна профилактика срещу евентуалното съдържание на ГМО в консумираните храни е достатъчно да добавите капка АНТИГЕН™ в чаша вода, приета със съответното ядене. Поради повишеното генно модифициране на хранителните продукти с растителен произход, за вегетарианци и вегани се препоръчва увеличаване на дозата АНТИГЕН™ от 1 на 2-3 капки в чаша вода. Подробни инструкции можете да намерите в листовката на продуктите.

Пълният комплект на BioLife® за предпазване на клетките от ГМО можете да поръчате онлайн. Комплектът се състои от опаковка ГЕНОГОН™ и две опаковки АНТИГЕН™, достатъчни за провеждане на пълно прочистване и профилактика от ГМО в продължение на една година.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО НАЙ-НОВАТА РАЗРАБОТКА НА BioLife®: Exxl-PURE™ – хомеопатични препарати, предпазващи от вредните консерванти и оцветители от храните (небезиствестните Е-та).


Действия

Информация

31 коментара

30 09 2010
Bloodymirova

ОМАГАД!! Не мога! Ще се прострелям в крака!

Геногон?!?!?! Чакам да пуснат и АнтиДНК.

ААААА!!!!

(извинявам се за нечленоразделния коментар, ама не мога да си завържа мисълта след прочетеното)

30 09 2010
Lavinia Lavish

С нетърпение очаквам противозачатъчните им продукти ;)

1 10 2010
mi3

You Win the Internet!

30 09 2010
Пейо

Днешния Калвин е точно по темата:

30 09 2010
Милен Богданов

хайде да го продаваме това, мисля че ще натрупаме състояние :)

30 09 2010
ffox

иронизираш или цитираш? :) (моля се да не цитираш реално нещо, но се опасявам, че е точно така)

30 09 2010
Милен Богданов

леле, ще се пръсна от смях…
Забравила си да кажеш, че при приготвянето на разтворите от ГЕНОГОН™ и АНТИГЕН™ е важно да се изчака 12,5 мин, необходими за приемане от водата на структурата на разтворените вещества и задължително да се държи чашата с лявата ръка, защото там е по-силен енергийния поток – фактори от изключително важно значение за успешното приложение на двата препарата ….

30 09 2010
begemot

Клиничните проучвания показват, че приемът увеличава потенцията си с 107% ако се започне на новолуние, тъй като това се синхронизира с естествените квантови биоенергийни ритми на организма. Описано е в листовката :)))

30 09 2010
longanlon

хедшот в крака

30 09 2010
Lotien

Хомеопатични противозачатъчни… Чудесна идея Lavinia Lavish! Тъкмо ще вдигнем раждаемостта.

30 09 2010
30 09 2010
30 09 2010
begem0t

да, аз участвам активно в 1023 кампанията :)

30 09 2010
Boby_

Скоро очаквайте и Геноцид Форте – действа безотназко!

1 10 2010
Георги

Това ще избие пазара!
Само рекламата му да е във времето, когато дават Листопад!
И да добавиш в листовката, че човек всичко може да си яде спокойно без повече притеснително четене на етикети и досадно съсредоточаване на вниманието, когато говорят някакви си там учени за ГМО, ДДС и прочее

16 07 2011
wakeop

и реклама в бг-мама ще помогне :)

(но бих си купила акции на компанията-производител… идиотите са толкова много, че е срамота човек да не направи малко пари от тях)

1 10 2010
scanman

Ве я помислете малко и за нас пияниците. Нещо хомеопатичен Веселон™, Напивон™, Отрезон™, Гореначерешон™ няма ли да вадят скоро? :)

1 10 2010
scanman

Но иначе, без майтап, тези неща могат да се продават във вид на чиста дестилирана вода по 30 лева шишенцето и ще хвърчат детсевика. Брандинга е топ оф дъ попс, йе!

1 10 2010
Sfermion

Хитро!
But the idea might actually reinforce poor cranks’ delusions.
Бегемот, разкажи малко повече за 1023 кампанията. Ти участва ли в mass homeopathic ‘overdose’ в края на януари?

5 10 2010
begem0t

Мда, бях. То няма много за разказване, в сайта на кампанията инфото е доста из§ерпателно. Имаше ефект, между другото, ще спират финансирането на хомеопати§ни клиники от здравната каса. къде е ch-то на фонети§на за ос-х по дяволите?

2 10 2010
Светла (една от всичките)

Сега всичките хипохондрици като ти прочетат листовката и ще ги побъркат в BioLife. Аз самата много силно се изкушавам да ги заспамя с интереса си.
:-D

5 10 2010
Eneya

Драги деца, препоръчвам Bad Science горещо. Чуете ли някой да се прехласва по тия препарати, бой по канчето с книгата, докато не им уврат акълите. :)

6 10 2010
Уморен

Не е по темата, но да видите как се разпространяват митове:

В една къща има спукана тръба. Умира бабата. Някой казва, че по източните вярвания спукана тръба било на смърт.
Съответно всички роднини почват да вярват, че спукана тръба означавало смърт и който от тях го отрече, бива „навикван“, че това са важни неща и не трябвало да се отнася подигравателно с тях.

7 10 2010
Jack

Дами и господа, идиотите няма да се свършат, ами поне малко пари да направим от тях :-) Случаят дава някои идеи за, хм, алтернативно финансиране на научни изследвания, така да се каже :)))

14 10 2010
Божо

Ааа, как съм изпуснал този шедьовър!
begem0t – надмина себе си многократно!
:D

15 10 2010
begemot

маркетинг му е майката

17 10 2010
Deanna

Това е толкова брутално тъпо, че скоро ще го линкна в псевдоновините си! Недостижима тъпота…
бтв да си удостоверя фенстовто- чудесен блог. следя го цяло лято.

10 11 2010
Marfa

Вий са майтапити, ама от това верно могат да се направят милиарди. Искам да си купя акции!

10 11 2010
begem0t

продавам правата за 40% от печалбата :P

25 02 2011
Mullis

Аз продавам противозачатъчни за жени погълнали сперма по погрешка след орална любоб . Казва се Спермогон и работи на същия принцип . Гарантиран резултат .Цена 90 лв. за 30 мл.

12 07 2012
Пет

Съвета е закъснял,но… в препаратите за отслабване има повече пари.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s
%d блогъра харесват това: